Service

Vi brukar genomföra elinstallation i kök, uppgradering av befintligt elnät, stamrenovering av elnät, installation av eluttag, uppgradering av elcentraler , optimering och översyn av elförbrukning och mycket mer. Laelteknik  kan leverera produkter och tjänster som är helt skräddarsydda efter våra kunders krav och önskemål.

ROT-avdraget, ett vinnande koncept

Hoppas du som privatkund kan utnyttja avdraget om du har möjlighet vid din renovering!

Vi utför många ROT-arbeten och är mycket positiva till detta och de arbeten som de genererar till företagen och de minskade kostnaderna hos slutkunden.

Vi har också fått se positiva effekter i branschen och där får vi också bort oseriösa hantverkare och kan hålla fulla garantier.

För att allt ska ske så smidigt som möjligt är det också bra att du som beställare vet vad som gäller.

En sak som kan låta självklart men som vi råkar ut för ibland, är personen som söker avdraget verkligen fastighetsägare?

Vi ser gärna att en ROT-klausul (avtal) skrivs mellan båda parterna innan arbetet utförs.

 

Att tänka på:

Kolla upp vad som gäller för dig.

Begär ROT-klausul innan eller i samband med elarbetet, av elektriker eller einstallatören.

För vidare information, läs mer på http://www.skatteverket.se

Installation

Laeltekniker är en komplett installationsfirma med certifierade elektriker i Stockholms Län. Vi vill alltid hålla en hög kvalité, och arbetar därför endast med kvalificerade och utbildade elektriker som har en gedigen yrkeserfarenhet.

 

Uthyrning

Fördelen med att hyra in personal från oss på Laelteknik, vi levererar alltid rätt person direkt. Du kan använda dig av våra tjänster vid ordinarie personals frånvaro på grund av sjukdom, semester, ledighet eller vid arbets- och produktionsstoppar.