Service

Vi brukar genomföra elinstallation i kök, uppgradering av befintligt elnät, stamrenovering av elnät, installation av eluttag, uppgradering av elcentraler , optimering och översyn av elförbrukning och mycket mer. Laelteknik  kan leverera produkter och tjänster som är helt skräddarsydda efter våra kunders krav och önskemål.

Affärsidé

laelteknikVi är ett elinstallation och Cad-konstruktionsföretag med inriktning på att leverera det bästa kvaliten. Vi arbetar med allt inom el, såsom installation,elbesktning, konstruktion, service,Knx, underhåll, rådgivning och försäljning av elmateriel.

Vi innehar allmän behörighet utförd av elsäkerhetsverket 1500V AC/1500V DC samt utbildning från Stockholms tekniska institut med inriktning projektledning inom elinstallation/konstruktion.

Med vår breda erfarenhet ger vi våra kunder goda tekniska lösningar som bidrar till ökad effektivitet, säkerhet och god ekonomi och självklart miljövänlig el.

Våra kunder finns inom privata näringslivet, offentliga sektorn och vi utför även uppdrag åt privatpersoner. Vi arbetar med allt från förstudie till anläggningen i drift och vi sätter alltid kvalitet och miljö högt upp på skalan inför varje uppdrag

Vi anser att professionellt utförda arbeten och vi strävar alltid efter högsta kvalitet på utförda arbeten och på de material vi använder.

Vårt mål är att erbjuda professionella tjänster till förmånliga priser och naturligtvis används enbart högklassigt material.

Laelteknik vill förse våra kunder med de resurser och kompetenser som de behöver för att få kvalitativa installationer och anläggningar.

Vi har givetvis de certifieringar och behörigheter som krävs.Det kan vara allt från totalrenovering av din bostad eller fastighet till lättare anpassningar av befintligt elnät.

 

Installation

Laeltekniker är en komplett installationsfirma med certifierade elektriker i Stockholms Län. Vi vill alltid hålla en hög kvalité, och arbetar därför endast med kvalificerade och utbildade elektriker som har en gedigen yrkeserfarenhet.

 

Uthyrning

Fördelen med att hyra in personal från oss på Laelteknik, vi levererar alltid rätt person direkt. Du kan använda dig av våra tjänster vid ordinarie personals frånvaro på grund av sjukdom, semester, ledighet eller vid arbets- och produktionsstoppar.