Service

Vi brukar genomföra elinstallation i kök, uppgradering av befintligt elnät, stamrenovering av elnät, installation av eluttag, uppgradering av elcentraler , optimering och översyn av elförbrukning och mycket mer. Laelteknik  kan leverera produkter och tjänster som är helt skräddarsydda efter våra kunders krav och önskemål.

Konstruktion

I våra konstruktioner använder vi avancerade CAD-system med långt drivet datorstöd vid konstruktionsarbete.wire-199x300

Det ger dig som kund en säker, enkel och överskådlig teknisk dokumentation. Dessutom är det mycket kostnadseffektivt.

CAD-system

Vi jobbar främst i Eplan, eller andra program med AutoCad som bas.Beräkningar och dimensioneringar Vi har kunskap och avancerade programvaror för beräkning av t.ex. dimensioneringen av kablar så att gällande standard för utlösningsvillkor uppfylls.

 Vi är ett elinstallation&konstruktionsföretag med inriktning på att leverera det bästa kvaliten inom el,såsom installation, konstruktion.

Installation

Laeltekniker är en komplett installationsfirma med certifierade elektriker i Stockholms Län. Vi vill alltid hålla en hög kvalité, och arbetar därför endast med kvalificerade och utbildade elektriker som har en gedigen yrkeserfarenhet.

 

Uthyrning

Fördelen med att hyra in personal från oss på Laelteknik, vi levererar alltid rätt person direkt. Du kan använda dig av våra tjänster vid ordinarie personals frånvaro på grund av sjukdom, semester, ledighet eller vid arbets- och produktionsstoppar.